Ivan Pedersen 70 år

Pedersen turnerer i 2020 med et stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag. Til Påske parkerer turbussen foran Kappelborg, og stemmen, der har solgt over en million albums i Danmark, træder endnu en gang op på scenen i SALEN.

Efter 54 år på de danske scener og et bagkatalog på mere end 20 albums skulle man tro, at Ivan Pedersen havde sikret sig veteranstatus her i landet. Men som Pedersen selv udtaler:

"Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er "gået af". Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig - men jeg ligger ikke ned endnu!"

Ikke desto mindre - og måske netop derfor - kan vi nu glæde os til et genhør med Pedersen og et helt nyt show med sange fra hele karrieren. Med sig har han sit eminente band, som også tog publikum med storm på Pedersens seneste lands-tour i 2016. en Tour, der overalt fik fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

Varighed: 2x45 min.